1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Versenyek

PDFNyomtatásE-mail

Starworld Tehetségkutatás a zenei értékteremtés tükrében....

A Starworld Sztárképző Énekiskola a professzionális énekoktatás mellett a kiemelkedő tehetségű amatőr és profi énekesek, előadók felkutatásával is mélyrehatóan foglalkozik. Évente több ízben is meghirdeti felvételi meghallgatásait, ahol a tehetséges fiatalok bemutatkozhatnak, és a sikeres szintfelmérések, képességfelmérés, személyes meghallgatás után felvételt nyerhetnek hazánk első számú ELIT énekiskolájába.

Iskolánk szakemberei rendszeresen járják az országot, lehetőséget biztosítva a bemutatkozásra a vidéken élő tehetséges énekesek számára is. A Starworld kiváló érzékkel választja ki a jövő tehetségeit. Énekeseink jelen vannak az X-Faktor, Megasztár, Csillag Születik, Europop Fesztivál, Euroviziós Dalfesztivál, MLTSZ versenyein, illetve más nemzetközi versenyeken is, több esetben a döntőkben is bizonyítva tehetségüket. Pld.: 2010. X-Faktor, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Szabó Mariann.

A tehetségkutatás elsődleges célja, hogy valódi zenei értéket teremthessünk a mai, hazai, zenei piacon. A Starworld Tehetségkutató Versenyei által felfedezett énekesek, előadók, személyre szabott felkészítés után részt vehetnek a hazai, országos szintű szakmai megmérettetéseken is, de rendszeresen delegáljuk őket a külföldön és Magyarországon megrendezett nemzetközi énekversenyekre, fesztiválokra is. A Starworld szoros kapcsolatot ápol a nemzetközi versenyek, zenei fesztiválok szervezőivel.

A tehetségkutatás kiemelkedő eseményei a Starworld által már évek óta szervezett Starworld Országos Tehetségkutató Verseny, valamint a 2012-ben újonnan létrehozott, nagyszabású esemény, a Super Voice Champion Verseny, ahol az ország legkiemelkedőbb énekesek mérhetik össze tehetségüket, énekesi - és előadói tudásukat. (A versenyekről a "Versenyeink" menüpontban olvashatsz bővebben.)

Tehetségkutató versenyeink őszinte indíttatásból jöttek létre, mellőzve a média által felállított trendeket, melyek sok esetben mellőzik a valós alapokon nyugvó szakmaiságot. Tehetségkutató versenyeink során kifejezetten az előadó egyéni képességeit, produkciói minőségét vesszük alapul, ellentétben a média piackutatási elveivel.

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Online énekoktatás

StarWorld Super Voice Champion 2014.

StarWorld Super Voice Champion tehetségkutató Verseny

Felkészítő Kurzusaink

Felkészítő kurzusaink