1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Felkészítés - The Voice - Megasztár - X-factor

PDFNyomtatásE-mail

FELKÉSZÍTŐ KURZUSAINKAT MINDENKINEK AJÁNLJUK

THE VOICE, X-Faktor, Megasztár, Csillag Születik, Országos - és Nemzetközi Tehetségkutató Versenyek, Felvételi meghallgatások, Lemezfelvételek, Videóklipek, egyéb fellépések....

Az idei THE VOICE versenyben két egykori növendékünk már versenyzik. Szécsi Saci és Szécsi Böbe Arnóczky Noémi Énekmester  tanítványai voltak, sikeresen állták meg helyüket a The Voice mesterei előtt is.

2012. Eurovíziós Dalfesztivál: Ladányi Patrícia - Patty, és Kiss Gina, a legjobb húsz és legjobb tíz közé jutva bizonyították  Arnóczky Noémi professzionális énekoktatásának eredményességét.

2010. X-Faktor versenyben  Énekmesterünk újabb három énekesével, egykori tanítványával  jutott  a legjobb 12 énekes közé. Domokos Fanny, Shodeinde Dorka (Starworld  Országos Tehetségkutató Verseny Év Felfedezettje), és Szabó Mariann egykori tanítvány.

Videógalériánkban megtekintheted őket.A STARWORLD fontosnak tartja, hogy a versenyzők a lehető legjobb formájukat mutathassák a tehetségkutató versenyeken, mind zenei teljesítményüket, de színpadi megjelenésüket illetően is. Ennek érdekében az elődöntő előtt, valamint az országos döntő előtt is, felkészítő kurzust szervez a versenyzők részére.
A kurzusokra folyamatosan lehet jelentkezni. A felkészítő kurzuson való részvétel ajánlott, de nem kötelező.

A kurzus ideje alatt a versenyzők szakemberek segítségével tökéletesíthetik produkcióikat, nagyobb esélyt teremtve maguknak a továbbjutásra. Ez idő alatt igény szerint, hangképzésen, stílusgyakorlaton, vokál órán, színpadi mozgás órán, valamint koreográfia órán vesznek részt.
A versenyzőket a felkészítés alatt nem szeretnénk megváltoztatni, egyéniségüket megzavarni, kizárólag a pozitív adottságaikra alapozva szakmai segítségnyújtás és képzés a célunk, melyet versenyzőink magabiztosan alkalmazhatnak a megmérettetés során.

További tájékoztatást elérhetőségeinken kérhet.

Jelentkezés:
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +3670 591 8999


A kurzus díját rózsaszín postai utalványon, vagy személyesen irodánkban fizetheti meg.

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!