1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Felkészítő kurzus a versenyre

PDFNyomtatásE-mail

Felkészítő kurzusaink kedvező áron.

Felkészítő kurzusainkon lehetőség nyílik az országos versenyekre való intenzív felkészülésre. A kurzus tanóráit az egyéni igények alapján, személyes meghallgatás, és konzultáció után úgy állítjuk össze, hogy a kurzus alkalmával a résztvevő énekes önmaga számára is érzékelhető pozitív változást tapasztalhasson.Kurzusainkat igénybe vehetik heti bontásban is, mely így több héten folyhat, vagy ha rövid idő áll az énekes rendelkezésére, napi bontású, napi órabeosztású órarendet állíthatunk össze az egyén igényei alapján.


A STARWORLD szakemberei kiemelt figyelemmel ügyelnek arra, hogy a versenyzők, énekesek, a lehető legjobb formájukat mutathassák a tehetségkutató versenyeken, mind zenei teljesítményüket, de színpadi megjelenésüket illetően is.

Ennek érdekében az elődöntő előtt, valamint - igény szerint - az országos döntő előtt is, felkészítő kurzust szervez a versenyzők részére.

A kurzusokra folyamatosan lehet jelentkezni.
A felkészítő kurzuson való részvétel ajánlott az énekesek számára, de nem kötelező.

A kurzus ideje alatt az énekesek profi szakemberek segítségével tökéletesíthetik produkcióikat, nagyobb esélyt teremtve maguk számára a továbbjutásra. Ez idő alatt különböző óratípusokat vehetnek igénybe, például: hangképzés, magánének óra, stílusgyakorlat, vokál-óra, színpadi mozgásóra, valamint koreográfia óra, stb...

A versenyzőket a felkészítés alatt semmiképpen nem szeretnénk megváltoztatni, egyéniségüket megzavarni, átalakítani, kizárólag a pozitív adottságaikra, képességeikre alapozva szakmai segítségnyújtás és szakirányú képzés a célunk, melyet versenyzőink magabiztosan alkalmazhatnak a megmérettetés során.

További tájékoztatást kérhet elérhetőségeinken.
Jelentkezés módja:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +3670 591 8999
Facebook: Starworld Sztárképző Énekiskola

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!