1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Versenyek

PDFNyomtatásE-mail

Starworld Tehetségkutatás a zenei értékteremtés tükrében....

A Starworld Sztárképző Énekiskola a professzionális énekoktatás mellett a kiemelkedő tehetségű amatőr és profi énekesek, előadók felkutatásával is mélyrehatóan foglalkozik. Évente több ízben is meghirdeti felvételi meghallgatásait, ahol a tehetséges fiatalok bemutatkozhatnak, és a sikeres szintfelmérések, képességfelmérés, személyes meghallgatás után felvételt nyerhetnek hazánk első számú ELIT énekiskolájába.

Iskolánk szakemberei rendszeresen járják az országot, lehetőséget biztosítva a bemutatkozásra a vidéken élő tehetséges énekesek számára is. A Starworld kiváló érzékkel választja ki a jövő tehetségeit. Énekeseink jelen vannak az X-Faktor, Megasztár, Csillag Születik, Europop Fesztivál, Euroviziós Dalfesztivál, MLTSZ versenyein, illetve más nemzetközi versenyeken is, több esetben a döntőkben is bizonyítva tehetségüket. Pld.: 2010. X-Faktor, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Szabó Mariann.


 

A tehetségkutatás elsődleges célja, hogy valódi zenei értéket teremthessünk a mai, hazai, zenei piacon. A Starworld Tehetségkutató Versenyei által felfedezett énekesek, előadók, személyre szabott felkészítés után részt vehetnek a hazai, országos szintű szakmai megmérettetéseken is, de rendszeresen delegáljuk őket a külföldön és Magyarországon megrendezett nemzetközi énekversenyekre, fesztiválokra is. A Starworld szoros kapcsolatot ápol a nemzetközi versenyek, zenei fesztiválok szervezőivel.


A tehetségkutatás kiemelkedő eseményei a Starworld által már évek óta szervezett Starworld Országos Tehetségkutató Verseny, valamint a 2012-ben újonnan létrehozott, nagyszabású esemény, a Super Voice Champion Verseny, ahol az ország legkiemelkedőbb énekesek mérhetik össze tehetségüket, énekesi - és előadói tudásukat. (A versenyekről a "Versenyeink" menüpontban olvashatsz bővebben.)

Tehetségkutató versenyeink őszinte indíttatásból jöttek létre, mellőzve a média által felállított trendeket, melyek sok esetben mellőzik a valós alapokon nyugvó szakmaiságot. Tehetségkutató versenyeink során kifejezetten az előadó egyéni képességeit, produkciói minőségét vesszük alapul, ellentétben a média piackutatási elveivel.

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!