1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tehetségkutató felkészítés

PDFNyomtatásE-mail

STARWORLD  ORSZÁGOS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY 2014.

FELKÉSZÍTŐ KURZUS

A STARWORLD fontosnak tartja, hogy a versenyzők a lehető legjobb formájukat mutathassák a tehetségkutató versenyeken, mind zenei teljesítményüket, de színpadi megjelenésüket illetően is.

Ennek érdekében az elődöntő előtt, valamint az országos döntő előtt is, felkészítő kurzust szervez a versenyzők részére.

A kurzusok tervezett időpontjai: FOLYAMATOSAN
A felkészítő kurzuson való részvétel ajánlott, de nem kötelező.

A kurzus ideje alatt a versenyzők szakemberek segítségével tökéletesíthetik produkcióikat, nagyobb esélyt teremtve maguknak a továbbjutásra. Ez idő alatt hangképzésen, stílusgyakorlaton, vokál-órán, színpadi mozgás órán, valamint koreográfia órán vesznek részt heti 1 x 5o perces óra keretén belül.
A versenyzőket a felkészítés alatt nem szeretnénk megváltoztatni, egyéniségüket megzavarni, kizárólag a pozitív adottságaikra alapozva szakmai segítségnyújtás és képzés a célunk, melyet versenyzőink magabiztosan alkalmazhatnak a megmérettetés során.
A kurzus 5 x 5o percet foglal magába.


Jelentkezés módja:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +3670 591 8999

A kurzus díját a STARWORLD által küldött csekken, vagy a foglalkozás helyszínén, az órákat megelőzően kell egy összegben befizetni.

INFORMÁCIÓT a fentiekben megadott telefonszámon és e-mailben kérhetnek.

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!