1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tanulható stílusok

PDFNyomtatásE-mail

Tanulható stílusok

Feltöltés alatt... Kérünk, térj vissza hozzánk pár óra múlva, de addig is az alábbi elérhetőségeken kérhetsz tájékoztatást!

Stílusok: Burlesque, Hip - Hop és Klip Dance, Fitt & ShowTánc, Latin Solo Táncoktatás, Pom-Pom Dance.


 

Észak-Amerikában igen népszerű táncstílus leginkább a szurkoló lányok körében vált népszerűvé. A stílus ötvözi a hazánkban is igen népszerű aerobic elemeit, valamint  táncos, nőies mozgásformákat is  alkalmaz, helyenként (ügyességi szinttől függően) akrobatikus elemekkel színesítve a produkciót. Edzéseink, óráink valóban felérnek egy - egy aerobic edzés intenzitásával is, ezért javasoljuk mindenkinek, aki szeret jó zenére, vidám hangulatban testedzés címén is részt venni a mókában. Tánc, Sport  és Szórakozás egy helyen!

Csoportjaink különböző életkorú tanulóink számára nyújtanak kedvenc időtöltést. Korcsoportokra osztott oktatás folyik a Starworld Pop-Pom csapataiban is. 6-10, 11-14, 15 éves kortól pedig felnőtt korcsoportok óráira lehet bekapcsolódni.


Hip-Hop és Klip Dance a STarworld palettájáról is elengedhetetlen. A népszerű Free Style stílust először a gördeszkások, rapperek, a "Cool - generáció" hozta  magával. Ma már az egyik legnépszerűbb táncstílus a tinédzserek körében. Fiúk és lányok egyaránt művelhetik, szinte "unisex" mozgásforma. Koreográfiája laza, szabadságérzetet ad minden táncosnak. Csoportos óráinkon a laza stílus ellenére fegyelmezett munka folyik, hiszen táncosainkat rendszeresen válogatják videóklipek forgatásához is.



KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!