1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Táncoktatás

PDFNyomtatásE-mail

Táncoktatás a Starworldben!

A Starworld nem csak az énekeseknek ad lehetőséget képzésein, hanem a táncolni vágyók előtt is teret nyit. Óráinkon kitűnő hangulatban sajátíthatják el tanulóink a választott tánctípusok elemeit, csoportjaink hangulatáról oktatóink, képzett tánctanárok gondoskodnak. A táncoktatás korhatár nélküli, azonban csoportjaink korcsoportokra vannak osztva, biztosítva azt, hogy a gyermekek, fiatalok, felnőttek életkori sajátosságaiknak megfelelően fejlődhessenek, tanulhassanak, sportolhassanak.

Nálunk a tánc egyben sport és szórakozás is. Egyedi táncstílusokat oktatunk, melyekkel máshol nem találkozhatnak a táncosok. Várjuk az amatőröket, a kezdőket, haladókat egyaránt. Itt minden kedves táncos megtalálja a neki legmegfelelőbb lehetőséget, hiszen a Starworld mindenek előtt tanulóink érdekeit, vágyait tartja szem előtt.

 


Csoportjaink már gyermekkortól várja az érdeklődőket. Csoportbeosztásokról és  tanulható stílusainkról a Táncoktatás alatt található almenükben olvashatsz.

A Starworld táncosai számára is rendez versenyeket, egyéni és csoportos kategóriában is, ahol a tehetséges amatőr, haladó és profi táncosok bemutatkozhatnak, megmérettethetnek, és akár munkalehetőségekhez is  juthatnak ezáltal.

Mint azt olvashattátok, a Starworld nem csak egy egyszerű ének- és tánciskola, hanem menedzsment is. Énekeseik és táncosaink regisztrálhatnak a Starworld Artist Management adatbázisba is. Ennek előnye, hogy az adatbázisunkat megrendelőink (Televíziós Társaságok, reklámcégek, zenei és klippes csapatok, stúdiók, színházak, filmforgató csapatok, külföldi menedzsmentek, stb...) rendszeresen nézik, böngészik, válogatásokat hirdetünk megkeresésükre, ahol a számukra legmegfelelőbb előadót, táncosokat választhatják ki az általuk megálmodott produkcióikba.

A Starworld is rendelkezik saját produkciókkal, táncosaik, csapataik, énekeseik rendszeresen járnak fellépésekre, versenyekre.

Jelentkezz hozzánk Te is, sőt magaddal hozhatod barátaidat, hogy a szórakozás, sport, tánc egy közös élmény lehessen számotokra. Nyáron tánctáborokkal, év közben pedig tanóráinkon, edzéseinken kívül tánckurzusokkal is  várunk mindenkit. A Starworldben lehetőség van kombinált bérletek váltására is, amely énekoktatással is kombinálható. Vagyis.... az énekesek is járhatnak táncra, a táncosok is énekórára, amihez igen kedvező kombi-bérletet alakítottunk ki.

Szeretettel várunk Téged a Starworld Dance Schoolban.


KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!