1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Magánének

PDFNyomtatásE-mail


Az éneklés

Az éneklés nagyon bensőséges megnyilatkoztatása érzelmeinknek, melyekkel a hallgatóságot pozitív vagy negatív, boldog, szomorú érzések felé manipulálhatjuk. Az énekes előadás közben saját, a pillanatnyi érzelmeit vetíti a külvilágra, ráhangolódva az előadott mű hangulatára.

A művészet a vizuális és auditív élménynyújtás igen fejlett és sokszínű formája.
Ezért nagyon fontos az, hogy az énekes előadók nyitottak legyenek a hallgatóság felé, azonban ez feltételezi azt is, hogy az éneklés felé, az abban megnyilvánuló gátlásokat képesek legyenek legyőzni.
Oktatási tapasztalatainkra alapozva a pszichés problémák feloldására az éneklésen keresztül minden ember képes.
Tanóráinkon családias, baráti hangulatú órák keretén belül zajlik az oktatás, mely sikeresen mozdítja elő az énekes hangi, érzelmi fejlődését.

Magánének órák nálunk:

A magánének órákon egyénileg egyeztetett órarend alapján tanulhatnak a növendékek.
Vannak, akik már énekesi- és hangszeres előképzettséggel is rendelkeznek, haladó szinten tartanak, de vannak teljesen kezdők is.

A magánének óráinkon különböző hangfajú növendékekkel dolgozunk úgy, hogy adottságaikat és képességeiket optimálisan kifejleszthessék.
Az énektanítás, magánének oktatás egyik legfontosabb feladata a regiszterek közötti átmenetekkor létrejövő törések (váltások) megszüntetése, elfedése, a vibrátó elérése, tökéletesítése, légzéstechnika fejlesztés, és a stílusismeretben való jártasság. Speciális technikával a hang csodálatosan gazdag kifejezésre és rendkívüli hajlékonyságra képes.
Az énekművész magánének tanulmányai során megtanulja, hogyan növelheti a jó ízlés határain belül hangerejét, és hangtartományát is.

Növendékeink iskolánkban több műfajt, stílust is elsajátíthatnak. Munkánkat összetett sokoldalúság jellemzi.
A tanulók zenei nevelése nem korlátozódik csak az énekórákra, hanem részt veszünk a hazánkba látogató nemzetközi előadók koncertjein, operalátogatásokon, hangversenyeken, videó- és DVD vetítéseken, CD hallgatásokon, kurzusokon, versenyeken, fesztiválokon is.
Továbbá csoportos énekórák keretén belül is megismerkednek a vokál éneklés sajátosságaival is, de produkcióikat koreográfiákkal is tökéletesíthetik.

Nemzetközileg is elismert Énekmesterünk (Arnóczky Noémi) professzionális oktatásának köszönhetően magánének szakos tanulóink igen elégedettek közös munkájuk eredménye láttán.

Az oktatás színvonalát fémjelzi, hogy növendékei számos hazai és nemzetközi versenyen szerepelnek eredményesen, televíziós tehetségkutató versenyek színvonalát emelik (pld. THE VOICE, Megasztár, X - Factor, Sztárpalánta, Europop Fesztivál, Musical-re hangolva verseny, MLTSZ versenyek, stb...), továbbá felvételt nyernek zeneművészeti szakiskolákba, főiskolákra, kórusokba, zenekarokba, énekegyüttesekbe, televíziós produkciókban szerepelnek, önálló lemezt készítenek, lemezfelvételek alkalmával vokalista, háttér-énekesi szerepeket töltenek be.


Magánének órákra a beiratkozás egyénileg, időpont egyeztetés alapján történik a Starworld Sztárképző és Énekiskola telefonos elérhetőségein.

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!