1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Vidéki oktatás

PDFNyomtatásE-mail

Starworld Ének-kurzus vidéken is...


Iskolánk képzési lehetőséget kínál a vidéki tehetségek számára is.
Tanáraink az országot járva kurzusokat vezetnek a vidéki musical-klubok, énektanárok, kollégák, színházak meghívására.
A növendékeknek nem szükséges a fővárosba utazniuk, ha az adott csoport létszáma meghaladja az 5 főt.
Tanáraink igény szerint, heti két alkalommal is vidékre utaznak csoportos kurzusainkat vezetni.

A foglalkozások alap időtartama: 2 x 50 perc
A kurzus időtartama igény szerint egyeztethető, amennyiben a résztvevők hosszabb foglalkozásokat szeretnének igénybe venni.
A vidéki kurzusok alkalmával egyéni órákra is van lehetőség, előzetes megbeszélés alapján.
Az egyéni órák díja az általános díjszabás alapján fizetendők. (Oktatási rendszer - Áraink menüben !)

A foglalkozáshoz szükséges termet, valamint technikai eszközöket, egyeztetés alapján a kurzust, illetve foglalkozást igénylőnek szükséges biztosítania. A kurzus alkalmi díjában nem foglaltatik benne az utazó-tanár útiköltsége, mely a mindenkori gépjármű üzemanyagárához és az amortizációs költséghez igazodnak.

A foglalkozásokon hangképzést, légzéstechnikát, stílusismeretet, vokálozást, valamint színpadi mozgást oktatunk.

A kurzusok ideje alatt a növendékeket fellépésekre, versenyekre, fesztiválokra, lemezfelvételekre, zenei felvételi vizsgákra készítjük fel. Csoportjaink rendszeres, nyilvános bemutató koncerteket adnak. Számunkra a tanulóink színpadbiztonságra való nevelése mellett, a zene szeretetének elmélyítése, valamint növendékeink tudásának professzionális fejlesztése a legfontosabb.

Bővebb tájékoztatást kaphat az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: +3670 591 8999
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kérje szakembereink segítségét!

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!