1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tanáraink

PDFNyomtatásE-mail

Tanáraink

Arnóczky Noémi - Professional Voice Trainer

Gyermekkoromtól a zenének szenteltem életem. 3 éves voltam, mikor a Szüleim beírattak magántanárhoz, majd 5 éves koromtól kezdem zongorázni. Kiemelkedő zeneiskolai tanulmányaim során, már gyermekként is nagyon sokat szerepeltem koncerteken, versenyeken. 12 éves voltam, amikor  szerepet kaptam a "Pomádé Király Új Ruhája" című gyermekoperában, amely akkoriban nagy sikert aratott. Tanáraim javaslatára felvételiztem a Zeneművészeti Konzervatóriumba, szolfézs - zeneelmélet szakra, A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola elvégzése után felvételt nyertem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol a zeneelmélet és karmester szak mellett magánéneket is tanultam. A diploma megszerzése után tanulmányaimat magántanároknál folytattam tovább. Tanáraim voltak: L. Pekker Zsuzsanna (Klasszikus), Kőszegfalvy Rita (Klasszikus), Sík Olga ( Broadway - Musical - Táncdal - Könnyűzene), Chiovini Márta (Pop-rock - Könnyűzene - Musical műfajai), Kósa Zsuzsa (Jazz - Latin).

SHOW:

A Show - és a Revü világa magával ragadott, 2000-től a Moulin Rouge dívájaként számos broadway műsorban kaptam énekesi szerepet. Pl.: Revu De Jevue, Broadway, Diamonds - Show. 2000-ben  az Országos Zenei Fesztiválon (Veszprém) a Profi Musical kategória győztese lettem, ahol Viadukt - Díjas művésszé avattak. Énekelt Musical szerepeim: Dreamgirls, Cabaret, Evita, Chicago, Hello Dolly, Jekyll & Hyde, Sweet Charity, Chess, Flashdance - filmzene, Hair, Sister Act, Mozart, Rebecca, Wicked, Wild Party, stb.... Életem során szerettem a végleteket megélni a zenében is, Igy a könnyűzenét, a jazz- és a modern amerikai operát is szívesen kevertem a saját zenei megfogalmazásomban. A Porgy & Bess (Gershwin) leghíresebb dalát, a Summertime-t számos stílusban előadtam, lemezre énekeltem.

 

2001-ben alapítottam meg a Diamonds nevű, háromtagú, női formációt, ami 2003-ban vált érdekessé a média számára. Első nagylemezem 2004-ben jelent meg Diamonds címmel, melynek sikerdalát (Fenn a Csúcson) ma is játsszák a rádiók.  Youtube:   http://www.youtube.com/watch?v=YUbw3DD42HU A csapat stílusa jellemzően a pop-rock volt. Videóinkat at RTL KLUB, VIVA TV, FIX TV és a vidéki csatornák rendszeresen játszották. Végigkísértük az RTL ROAD-SHOW országos turnéit is. A Diamonds sikere legfőképpen abban rejlett, hogy a fellépéseken a csapat mindig élőben énekelt, és egyedi produkcióval lépett színpadra.

2006-ban a Noémi & The Diamonds produkciótól függetlenül szólóalbum felvételébe kezdtem, de nagyon sokat tartózkodtam külföldön is. (Indonesia, Malaysia, Thailand, Taiwan, Holland Antillas, Stb...). Ebben az évben készült el a TE VAGY A NAPFÉNY című dalom, amely a 2009-es évi  EUROVISION SONG CONTESS (Euroviziós Daldesztivál) magyarországi fordulójának legjobb dalai között szerepelt. A dalt Závodi Gábor, a magyar pop-rock zene kiváló zeneszerzője és producere komponált. A dalszövegét én magam írtam.  Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=4QklqJlbpUE

 

2006-tól Bangkokban éltem, ahol profi énekeseket tanítottam, valamint én magam is sokat koncerteztem különböző nációbeli zenészekkel. 2007-ben meghívtak a Dreamgirls női szerepére, bemutatója a Monte Carlo színpada volt. 2008-ban a Magyar Lovas Színház kért fel néhány rock-opera női szerepére. 2008 óta a hazai és külföldi fesztiválokon igen nagy szeretettel látott előadóként szerepelhetek zenekarommal (Youtube) is, amelynek zenei stílusa, Rock - Country, New Country, Blues - Country, Blues - Rock.


Énekiskola: Énekeseim, tanítványaim rendszeresen szerepelnek a hazai- és nemzetközi tehetségkutató versenyeken, fesztiválokon, ismert csapatok frontembereiként, szóló előadóként. Versenyhelyezéseikkel iskolánk hírnevét erősítik a nemzetközi élmezőnyben is. Folyamatosan készítek fel  énekeseket a televíziók által támogatott THE VOICE, MEGASZTÁR, X-FAKTOR, CSILLAG SZÜLETIK versenyekre is. 2010-ben az X-Faktor 12 döntős énekese közül hárman tanultak nálam énekelni. (Domokos Fanny a vezetésem alatt kezdett énekelni tanulni, több más énekverseny győztese is volt. Shodeinde Dorka - a Starworld Országos Tehetségkutató Verseny "Év Felfedezettje" volt, támogatásunkkal szerezhetett koncert-tapasztalatokat. Szabó Mariann - egykori tanítványom több együttes frontembereként állt színpadon az X-Faktor előtt.) Az idei (2012. évi) THE VOICE versenyben nagy örömömre, két volt tanítványom jutott be, Szécsi Saci és Szécsi Böbe, ikrek.

2012. évi Eurovíziós Dalfesztiválon két tanítványom is sikeresen versenyezett. Kiss Gina (Klikk!) a legjobb 20 előadó között mutathatta be új dalát az egész országnak. (Élő közvetítés) - Klikk!
Patty-t(Ladányi Patrícia - Klikk!) is láthattuk legújabb dalával az 50 legjobb között. A dalt a Youtube Videómegosztón meghallgathatjátok.

2014-ben Az Ének Iskolája TV2 által vetített műsorban, Sarah Rghei tanítványom osztályelsőként szerepelt az adásokban. Két másik gyermek-tanítványom, Castagno Claudia (Csicsi _ Minimax - Nyuszitánc című dalával ismert gyermeksztár), valamint Vityi Viktória is a legjobb negyven énekes közé jutott.

2014. Gigasztár versenyen ismét sikeresen szerepeltek tanítványaim, majd a Super Voice 2014 versenyben is sikereket értünk el helyezett énekeseimmel.   


Jelenleg saját énekiskolám, a Starworld Sztárképző Énekiskola vezetésével foglalkozom, koncertezem, valamint elkészítettem több kötetből álló saját oktató CD-met is, melyek online letöltéssel is hamarosan elérhetővé válnak itt, weboldalunkon, ill. postai úton is megrendelhetők. Az oktató tananyag a mély hangok képzésétől, a magas hangtartomány helyes fejlesztését öleli fel a mai modern módszereket ötvözve a klasszikus ismeretekkel.


A Professional Voice Training CD-sorozatot azon énekesek részére állítottam össze sokéves tapasztalataimat felhasználva, akik az énekórák mellett, otthon is szeretnének szakszerűen skálázni, "edzeni". A CD-k megvásárlása nem helyettesíti a személyes órákat, hiszen a tanórákon azonnal javíthatók az esetleges hibák, kontroll alatt énekel az énekes.

A Professional Voice Training CD-sorozat három kötetből áll jelenleg. Mindegyik kötetben hasznos gyakorlatokat sajátíthatnak el az énekesek, függetlenül attól, hogy kezdő, vagy haladó énekesről is legyen szó.

2015. áprilisban élő ÉNEK-KURZUS indul, ahol részletesen taglaljuk, bemutatjuk gyakorlatainkat, valamint a jelenlévő énekesek is  helyben, az előadás ideje alatt  kipróbálhatják azokat. Az Ének-kurzusok országosan meghirdetett események, melyeken bárki részt vehet. Bejelentkezés a Starworld  központi telefonszámán történik.


 

 

 

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!