1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Online énekoktatás

PDFNyomtatásE-mail

 

Iskolánk az elmúlt évek tapasztalataira alapozva online oktatási rendszert dolgozott ki azok számára, akik szívesen tanulnának énekelni, de valamilyen oknál fogva nem tudnak  eljutni a Fővárosba, a Starworld Énekiskolába. Az online énekoktatás igen sikeresnek bizonyult mind a vidéki, mind pedig a határon túl élő tanítványaink köreiben.Az Online énekórák esetében is az óra menete ugyanúgy zajlik, mint amikor a növendék személyesen látogat el iskolánkba.


Online énekoktatás a SKYPE segítségével...A Skype program letöltése és annak díjmentes használata ma már mindenki számára ismeretes és egyértelmű. A program használata nagyon könnyen megtanulható, az online énekoktatásunk során könnyen alkalmazható, nem igényel semmilyen előzetes szakmai tudást, képzést.


Mi szükséges hozzá?

1., Először is egy számítógép, vagy Lap Top, vagy akár egy Tab Let, de egy Okos Telefon is megteszi. Szükséges, hogy  legyen internet előfizetésed, akár mobil-net formájában is, jó Wifi kapcsolat. Jó, ha van egy PC-hez, Laptop-hoz csatlakoztatható fejhallgatód, melynek van mikrofonja is, és egy web-kamera.  (A profibbak  mindezt keverőpultra is köthetik, illetve hangfalakat is iktathatnak be, így a hangzás tökéletesebb lesz, illetve énekmikrofont is használhatnak, valamint a zenei alapot külön sávon keverhetik az énekhang alá.)

2., A zenei alapokat a számítógépről tudod bejátszani, vagy a saját zenetáradból, vagy a Youtube elindításával.

3., A vonal másik végén tanáraink várják bejelentkezésed, őket természetesen a saját számítógéped monitorán láthatod az óra ideje alatt.


Látod milyen egyszerű és korszerű?

Online oktatással kapcsolatban érdeklődhetsz az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen, vagy személyesen a +3670 591 8999-es telefonszámon is. Az online énekórák esetében is időpont egyeztetés szükséges. Óradíjaink megegyeznek a normál oktatás díjaival. Ha távol élsz iskolánktól, de szeretnél énekelni tanulni a legjobb mesterektől, ne add fel a reményt, válaszd Te is az ONLINE oktatási formát, hogy a TE álmaidat is  valóra válthassuk.


KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!