1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Oktatási rendszer

PDFNyomtatásE-mail

Magánének, Hangképzés Órák, Fakultatív Foglalkozások

Óralátogatás a Starworld-ben.... Óráinkat bárki látogathatja, előképzettség nélkül is.
Az egyéni és csoportos órák előre egyeztetett időpontokban zajlanak. Az egyéni órák beosztása a választott tanár és diák közötti előzetes egyeztetés alapján alakítható. Az egyeztetett időpontok heti rendszert alkotnak, amíg azt a tanár és diák közös megegyezés alapján nem változtatják meg.

Iskolánkban lehetőség van más órák látogatására is. Hangképzés, Magánének (a választott műfajban), Produkciós óra, Musical óra, Mozgásművészet, Táncóra, Angol nyelvóra, Olasz nyelvóra, Interjú és Kommunikáció, Beszédtechnika, Vokál-óra, Zongoraóra, Zeneelmélet, Szolfézs, Összhangzattan.

Sztárképző oktatási csomagjainkról bővebben a "Sztárképzés" menüpontban olvashatnak.

Óráinkat szaktanárok vezetik. Egyéni és csoportos képzéseink mindenki számára igénybe vehetők, előzetes időpont egyeztetése szükséges.


Szolfézs, Zeneelmélet - Összhangzattan óráinkon az alapoktól a felső fokú követelményekig oktatjuk énekeseinket, tanulóinkat. Középfokú és felsőfokú intézmények előírt felvételi követelményeit követve készítjük fel hallgatóinkat a szakirányú közép- és felsőfokú intézmények felvételi vizsgáira.

Angol és Olasz nyelvóráinkat ajánljuk énekeseink figyelmébe, hiszen a zene és éneklés tanulása során gyakran szükségét érezzük az idegen nyelvek ismeretének. Szaktanáraink segítségével tökéletesíthetik kiejtésüket, szövegértésüket, helyes kommunikációjukat is.

Mozgásművészeti órák, Táncórák: A színpadi megjelenés alapja a tökéletes színpadi mozgás, mely magabiztossá teszi  az előadókat, az éneklés mellett alapvető szerepet tölt be az énekes jel - és testbeszéde, mellyel erősítheti, valamint  annak hiányában gyengítheti is produkcióját. Fontos a test-tudat, a tükör előtti munka, amiben szaktanáraink igen nagy tapasztalattal segítik  énekeseink fejlődését.

Stílusismeret, Stúdiógyakorlat, Szolfézs, Zeneelmélet, Zongora, Vokál éneklés, Színpadi mozgás, Interjú-kommunikáció, Beszédtechnika, Terápiás Énekóra, Musical és színészet. stb...)

Óratípusaink bővebb leírásáról az "Óratípusok" menüben olvashat.


A Starworld vezető Mestere kidolgozta korszakalkotó módszereit, melyek hatékonyságát énekeseink gyors fejlődésén mértük le. Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer az énekoktatás modern gyakorlatait oktató CD-n és DVD-n adta ki, melyek kiváló segédanyagként szolgálnak az alap szinttől egészen a profi énekesek tudásszintjéig. Skálagyakorlatok, légzéstechnikai training, a helyes hangindítás, hangtartás, vibrátó, valamint a kevert hangok képzése, és a különböző regiszterek közötti átmenetek hajlékony kidolgozása a téma átfogó tananyagában.

A Professional Voice Training órákon énekeseink  sokkal gyorsabban fejleszthetik hangjukat. Az órákon elsajátíthatják azt a technikát, mellyel képessé válnak saját hangi határaik átlépésére.

Országosan meghirdetett csoportos  kurzusaink nagy érdeklődésnek örvednek. Az ország nagy városaiba telt házas képzéseket, előadásokat ad Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer. Kurzusainkról bővebben olvashatsz a www.voicetraining.hu oldalunkon is. Kurzusainkra jegyelővétel is van, illetve előzetes bejelentkezés is iskolánkban, vagy  email címünkön. A szemináriumon "real time" próbálhatod ki magad, a bemutatott gyakorlatokat, valamint kérdéseidre is választ kaphatsz.

Látogass el a Starworld Énekiskolába, vagy a Professional Voice Training szemináriumainkra.

 


KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!