1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hang és Hangképzés - Modern hangképzés

PDFNyomtatásE-mail

HANG ÉS HANGKÉPZÉS MODERN ÉS KLASSZIKUS MÓDSZEREKKEL....

A Starworld Énekiskola professzionális hangképzésének alapjai a klasszikus és az új, amerikai hangképzési elméletekre épülnek. Bratt Manning elmélete számunkra is iránymutató, melyet hangképzés oktatásunkban alkalmazzunk.
Nagy sikereket érünk el viszonylag rövid idő alatt, melyet az énekesek is nagy örömmel tapasztalnak.
Fontos, hogy a növendékek, énekesek mihamarább megtanulhassák a hangképzési gyakorlatok során a torok – és váltott (falzett) hangok tudatos használatát, azok zökkenőmentes, viszonylag észrevehetetlen átváltását, megerősítését, szépítését.

Kiváló Énekmesterünk, magánének- és hangképző tanáraink segítségével munkánk igen sikeresnek bizonyul a hangképzés területén, ezt igazolják a versenyeken elért eredményeink is.


 

Bővebben a tanórákon….A hangképzés nagymestere a StarworldHa nem tudod, miért fáradsz el a beéneklések során, vagy mit jelentenek az általánosan használt kifejezések, ha nem vagy biztos a hangodban, szeretnéd fejleszteni énektudásodat, vagy csak egyszerűen jól, szép hangon szeretnél énekelni, GYERE EL HOZZÁNK egy meghallgatásra, vagy konzultációra.

A meghallgatások alkalmával fény derülhet a hangképzésbeli problémákra, hibákra, régi, helytelen beidegződésekre.

Segítségünkkel újra helyesen énekelhetsz, hangod finomodhat, hangterjedelmed a hangképző gyakorlatok segítségével tágulhat. A hangképzés elengedhetetlen a szép, hajlékony hang elérésében. Nincs a hangodnak ereje, eltűntek a felhangok, hangodnak nincs csengő fénye, vagy megmagyarázhatatlan módon rekedtté válik hangod?  Vagy erőltetett, kiabáló az éneklésed?

GYERE EL HOZZÁNK egy konzultációra, ahol választ kaphatsz kérdéseidre, ahol megoldhatjuk ezzel kapcsolatos problémáidat.
Fordulj profi szaktanárainkhoz, Énekmesterünkhöz, hogy Te is csodálatos hangon, könnyeden énekelhess, sikerélményed lehessen, hogy többé ne fájjon az éneklés.


Modern hangképzési módszereinket mindenkinek ajánljuk. Hatékonyságát énekeseink kimagasló eredményei igazolják. Ezt a kiváló módszert Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer rendszerezte. Tanóráin a gyakorlatban is  alkalmazza, valamint egy olyan oktató anyagot adott ki CD-n és DVD-n, melyet szakfelügyelet mellett az énekesek otthon is  használhatnak útmutatóként. A Professional Voice Training három szinten építi fel az éneklés tudományát. Gyakorlataival könnyebben elsajátíthatod  a regiszterek közti finom átmeneteket, hajlékonyabbá teheted hangodat, stabilizálhatod légzéstechnikádat, és átlépheted addig hitt határaidat az éneklés területén. Az oktató CD-k megrendelhetők a Starworld Énekiskolában.

Válaszd a Professional Voice Training-et!
KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!