1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Felnőtt Énekes Csoportok

PDFNyomtatásE-mail

Felnőtt Énekes Csoportjaink foglalkozásaira várjuk azokat a lelkes énekelni szerető, vágyó, fiatalokat, középkorúakat, és akár idősödő hölgyeket, urakat, lányokat, fiúkat, akik hobby-juknak szeretnének hódolni. Iskolánkat sokan keresték meg azzal az igénnyel, hogy szívesen járnának olyan énekcsoportba, ahol a jó hangulat és társaság mellett kellemes kikapcsolódást nyújthatna az éneklés.

NOSZTALGIA - EVERGREEN Csoport: Nem csak a 20 éveseké a világ!
40 - 50 +-os belevaló hölgyek és vagány urak! Elmúltál 50,60,70 is? Nem az imakönyvre és az orvosi receptekre van szükséged! A zenének, a dalnak nem számít hány éves vagy! A zene mindenki lelkét, ráncait kisimítja. A zene fiatalon és egészségesen tartja tudatodat. Miért öregednél meg? Miért hiszed, hogy az élet 50 után véget ér?
Lépj előre, lépj magadért, lépj a boldogságodért. Énekelj velünk, énekelj NOSZTALGIA - EVERGREEN csoportunkban! Idézzük fel az elmúlt 20-30 év slágereit veletek!
Zene, kicsi tánc, szórakozás, és kiváló társaság! Közös élmények veletek, velünk. Egy pipa a Bakancslistán!
Nálunk újra 20 évesnek érezheted magad!

Jelentkezz, és ne törődj azzal, mit mondanak mások!
Info: +3670 591 8999. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.enekoktatas.hu


MIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNOD?

A csoportos órákon nem csak kizárólag nosztalgia és evergreen dalok szerepelnek a palettán. Minden, ami tetszik nektek, amit ti választotok, amit ti szeretnétek énekelni. Swing, operett, rock, blues, rock & roll, sanzon, Elvis és a többiek. A lényeg, hogy a buli jó legyen.

Miért csináld? Magadért, a boldogságodért, a társaságért, a kellemes percekért, .... és a zenéért! Csoportjaink részére is  rendszeres fellépési lehetőségeket teremtünk, szervezünk. Mozdulj ki otthonról, hozd magaddal a jó kedvedet és  hangodat! a Starworld mindenki előtt nyitva áll.

Válasszunk közösen dalokat! Töltsük együtt az időt!

Énekcsoportunkba nincs felvétel, nincs kötelező énekesi előélet, amatőr, énekelni szerető, vidám emberek járnak hozzánk. Budapesten várunk Téged is. Talán itt az ideje, hogy valóra váltsuk egy rég elfeledett álmodat. Már mindenki kirepült a családi fészekből, igazán már minden kötelességed el is fogyott. Találj magadnak egy új hobby-t, szórakozást, új barátokat, új életérzéseket. Mi megadhatjuk számodra azt, amiről régen lemondtál, és csak titkon álmodoztál róla. Szabadság, érzelmek, társaság, új célok, ... ZENE, DAL, ÉNEKLÉS!

A csoportos foglalkozásokon kívül egyéb programokat is  szervezünk a Starworld énekeseinek. Bogrács-party, karaoke-est, dal-szeansz. Stb....

Csatlakozz hozzánk, hogy boldogságunkban te is osztozhass velünk!


Valóban nem csak  20 éveseké a világ! De, a 20 évesek is elcsodálkozhatnak még azon, hogy az ember igen is lehet örökké fiatal. Miért ne lephetnéd meg szeretteidet Te is egy csodálatos ajándékkal az év, és  a család legkedvesebb eseményeinek alkalmával? Miért ne énekelhetnél nekik egy dalt, vagy akár többet is? Miért ne örökíthetnéd meg a szívednek legkedvesebb dalokat? Felesleges a sok "Miért".... ! Csatlakozz hozzánk, és ebben is részed lehet.

A Starworld énekes csoportjai és egyéni énekesei évente egy alkalommal lemezt készítenek, melyet lemezbemutató koncert is követ. Családias koncertek keretében be is mutatjuk a felvett dalokat élőben is. Mi megadjuk a módját, úgy, ahogyan illik.


KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!