1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Énekstúdió

PDFNyomtatásE-mail

A Starworld Sztárképző Énekiskola és Énekstúdió már hosszú évek óta vezető helyet foglal el a hazai professzionális énekoktatásban.

Énekstúdiónkban az amerikai alapokra helyezett énektechnikákat oktatjuk, a klasszikus hangképzés elemeivel vegyítve.


Egyénre szabott tanmenet alapján képezzük énekeseinket a teljesen kezdőtől a haladókon át, egészen a profi énekesekig.
Professzionális oktatásunkat tökéletesen fémjelzik folyamatosan szerzett országos és nemzetközi versenyeredményeink is.
Énekstúdiónk tanulói nem csak az országos versenyeken képviselik iskolánkat, de az X-Faktor, Megasztár, Csillag Születik, kereskedelmi televíziók által népszerűsített, médiatámogatottságot élvező televíziós tehetségkutató versenyeken is méltó módon állják meg helyüket, hírnevet szerezve így is a Starworld Énekstúdió énekmesterei számára is.


Tanúlható stílusok - StarWorld énekstúdió:

Pop, Pop-rock, Rock zene különböző ágazatai, Blues, Country, Jazz, Soul,Funky, Latin-amerikai, R&B. Crossover, Gospel, Opera, Operett, Népdal, és daléneklés.

Választható órák és fakultatív foglalkozások énekstúdiónkban:

Magánének, hangképzés, produkciós óra, interjú és kommunikációs óra, hangstúdiós óra, vokál-éneklés, stílusismeret, koreográfia, zeneelmélet - összhangzattan, szolfézs, stúdiógyakorlat, mozgásművészeti órák (test-tudat fejlesztés), színpadi mozgás.


Énekstúdiónkban a magánének, hangképzés mellett mozgáskultúra fejlesztésen, koreográfia órákon, vokál órákon, produkciós órákon, felkészítő kurzusokon is részt vehetnek a hozzánk rendszeresen látogató tehetségek.

A Starworld Énekstúdió fontosnak tartja a zeneelmélet ismeretet is, ezért csoportos és egyéni zeneelmélet és szolfézs, valamint összhangzattan órák keretén belül fejleszti növendékei képességeit.

Énekstúdiónk rendszeres fellépési lehetőségeket biztosít az énekesek számára, melyek nem csak az iskola keretein belül zajlanak, hanem nyilvános helyszínekre is ellátogat. Tanulóinkat menedzseljük is az ország fesztiváljaira, és egyéb rendezvényekre is. www.orszagosmusoriroda.hu


A fellepéséken túl énekstúdiónkban minden márciusban közös lemezfelvételre is lehetőség van. A lemezfelvétel alkalmával a Starworld Énekstúdió énekesei saját szóló dalaikat veszik fel, illetve társaik produkcióiban vokálos szerepeket látnak el. Egyéni demó-lemez készítésére is van lehetőség.

Énekstúdiónkban nagy energiát fektetünk a csoportos produkciók színpadra állítására is. Közös órákon építjük fel az adott produkciókat, koreográfiákkal színesitve azokat.

Iskolánkban működik továbbá musical csoport, rock-vokál csoport, crossover -vokál csoport, és gospel énekcsoport is.


STARWORLD HANGJAI 2012. címmel elkészült iskolánk hallgatóinak lemeze. A lemezfelvétel alkalmával énekeseink újabb ismeretekkel, élményekkel gazdagodtak. A közös munka, a stúdiókörülmények újabb zenei tartalékokat mozgattak meg bennük. A lemez megjelenését lemezbemutató koncert követte, a Starworld őszi évadnyitó koncertjének keretén belül.

 

Zenei Igazgató: Arnóczky Noémi

 


A Starworld énekesei 2012-ben Karácsonyi lemezzel lephették meg szeretteiket, hiszen az első lemez élményei nagyon pozitívak voltak számukra, a közös munka motiváló hatása ösztönözte őket egy újabb zenei anyag megörökítésére. Az énekesek egyre biztosabban mozognak a stúdiókörülmények adta lehetőségekben, és ez az új lemez hangulatán, zenei fejlődésén is megmutatkozott. Iskolánk folyamatos órákat biztosít énekesei számára a hangstúdióban is, hiszen ezzel is szélesítjük  tanulóink látókörét, gyakorlati tudásukat fejlesztjük.


 

Táncoktatás a Starworld-ben! Csoportos foglalkozásainkra folyamatosan várjuk az érdeklődők jelentkezését!


KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!