1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDFNyomtatásE-mail

A modern énekoktatás specialistája a Starworld!

Énekiskolánkban a könnyűzenei irányzatok minden műfaját, valamint a klasszikus stílusokat oktatjuk.

Könnyűzene: Musical, Gospel, Pop, Rock, Soul - Funky, R&B, Latin-amerikai, Jazz, Blues, Country.
Klasszikus: crossover, opera, operett, daléneklés, népdal - és nótaéneklés

EGYÉNI ÉNEKÓRÁK ÉS FAKULTATÍV KÉPZÉS
Egyéni óráinkat,tudástól függetlenül, bárki igénybe veheti, melynek óradíja az óraadói díjszabás alapján fizetendő.
Egyéni óráinkon igény szerint heti több alkalommal is részt vehetnek a növendékeink.
Kezdő énekeseink oktatására különös hangsúlyt fektetünk, hiszen a jó alapok elsajátítása nagyon fontos.
Énekoktatásunk során az énekesek zenei ízlésvilágát saját zenei ízlésén belül fejlesztjük, utat nyitva más műfajok felé is, anélkül, hogy megváltoztatnánk egyéniségét. Énekeseink választhatnak, hogy melyik tanárunkhoz szeretnének járni.

Első lépés: HIVJ MINKET a +3670 591 8999-es telefonszámon! Kérj tájékoztatást a számodra legmegfelelőbb oktatási lehetőségekről, az oktatás díjáról.

Második lépés: Meghallgatás / Konzultáció / Beiratkozás.

A jelentkezés és időpont egyeztetés után az énekes szakmai meghallgatáson vesz részt, melyet szaktanáraink vezetnek családias hangulatban. Az énekesnek egy dalt kell bemutatnia, amit önmaga választ ki, saját ízlésének megfelelően. A meghallgatásra CD-re irt zenei alapot vagy eredeti dalt (MP3 vagy Audió formátumú) felvételt szükséges hoznia.

Harmadik lépés: Magánének óra időpontjának egyeztetése. Az időpont egyeztetése kizárólag telefonos bejelentkezés  alkalmával történik.

Negyedik lépés: Sikerült! Készülj az órára!

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!