1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ének- Kurzusok Professional Voice Training

PDFNyomtatásE-mailTAVASZI WORKSHOP A STARWORLDBEN!

Ismételten nagy szeretettel várunk minden érdeklődő énekest, leendő kezdő énekest, haladókat Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer Énekkurzusára. A Kurzus Budapesten a Starworldben lesz, 2017.március 11-én. Egész napos program, 10.00 - 15.00 tréning az Éneklés Nagymesterével, majd Gálakoncert a Starworld egykori és jelenlegi énekeseivel. Információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Információ: hamarosan itt olvasható. 

ÉNEK-KURZUS Arnóczky Noémivel. Augusztus 15-én egész napos  tréninget, énekkurzust tart az éneklés Nagymestere, ahová mindenkit szeretettel várunk. A kurzus javasolt kezdő-, haladó énekeseknek egyaránt, sőt olyan énekelni vágyóknak is kortól függetlenül, akik még nem tanultak magántanárnál, csupán álmodoztak arról, hogy egyszer megtanulnak énekelni. Itt a kiváló lehetőség. Arnóczky Noémi a Professional Voice Training módszereivel hatékony gyakorlatsorozatokat mutat be a kurzus során, amiket az énekesek a helyszínen is  kipróbálhatnak, elsajátíthatnak.

Arnóczky Noémi Vocal Coach saját tapasztalatira építve állította össze a leghatékonyabb skálagyakorlatokat, amiket több, mint 600 énekesen tesztelt már. Gyakorlatai általános hangképzési problémákra és egyéni fejlesztésre alkalmasak.

Augusztus 15-én tartandó kurzusán az alábbi témákkal foglalkoznak az énekesek.

1. Helyes hangindítás, hangtartás, légzés.

2.Tökéletes rezonancia. Ismerd meg tested rezonáns tereit.

3. Fedezd fel saját regisztereidet! Regiszterek közötti átmenetek technikája.

Kurzus kezdete: Augusztus 15-én délelőtt 10.00 - 16.00 óráig tart kurzusunk. Jelentkezni a 0670 591 8999-es telefonszámon lehet, vagy emailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Részvételi díj: 19.900,- FT / Fő.

Klikkelj ide!


 


 

FELKÉSZÍTŐ KURZUSAINK minden énekes számára igény szerinti, egyedi oktatási csomagokkal, kurzusokkal.

- THE VOICE - Megasztár - X-Faktor - Az Ének Iskolája - Csillag Születik - Sztárpalánta - Tehetségkutató versenyek - Lemezfelvételek -

A STARWORLD versenyek előtti felkészítő kurzusainak segítségével teszi lehetővé, hogy a versenyzők a lehető legjobb formájukat mutathassák a tehetségkutató versenyeken, mind zenei teljesítményüket, de színpadi megjelenésüket illetően is. Ennek érdekében az elődöntő előtt, valamint az országos döntő előtt is, felkészítő kurzusokat szervezünk a versenyzők részére. A kurzusokra folyamatosan lehet jelentkezni iskolánk elérhetőségein, telefonon, vagy e-mailben is.
2014. évben folyamatosan tartunk ének-kurzusokat, felkészítő kurzusokat. A kurzus ideje alatt a énekesek és versenyzők professzionálisan, szakemberek segítségével tökéletesíthetik produkcióikat, nagyobb esélyt teremtve maguknak a döntőkbe való továbbjutásra. Ez idő alatt (igény szerint) hangképzésen, magánének órán, stílusgyakorlaton, vokál-órán, színpadi mozgás órán, valamint koreográfia órán vesznek részt.


A versenyzőket a felkészítés alatt nem szeretnénk megváltoztatni, egyéniségüket megzavarni, kizárólag a pozitív adottságaikra alapozva szakmai segítségnyújtás és képzés a célunk, melyet versenyzőink magabiztosan alkalmazhatnak a megmérettetés során. Sztárképző kurzusaink is igénybe vehetők. Erről a itt olvashat bővebben.

Basic 1. Felkészítő kurzus ára: 29.900,- Ft / Fő (Egyéni Órák) Órabeosztás: 4 x 50 perc egyéni foglalkozás

Basic 2. felkészítő kurzus ára: 39.900,- FT / Fő (Egyéni és csoportos órák)
Órabeosztas: 4 x 50 perc egyéni foglalkozás, és 2 x 50 perc produkciós óra, vokalistákkal.
A kurzus időtartama négy alkalom, amely egyéni egyeztetés alapján történik.

Sztárképző oktatási csomagok: www.sztarkepzo.hu


Arnóczky Noémi - Professional Voice Trainer újabb oktató anyagot  állított össze és adott ki, melyet a kezdő - haladó - profi énekesek is  hasznosíthatnak egyaránt. A Professional Voice Training I - II - III. kötetből áll, mely átfogóan, részletesen foglalkozik a helyes légzéstechnikával, a helyes és ideális hangadás, hangindítás, hangképzés témáját boncolgatja, a tökéletes rezonancia fogalmát taglalja, valamint a regiszterek közötti átmenetek tökéletesítésével foglalkozik.

Arnóczky Noémi Mester élő kurzusain vehetsz részt, ha jelentkezel az országosan meghirdetett Professional Voice Training-ekre, mely ajánlott  kezdő-, haladó-, profi énekesek számára, valamint általános iskolai énektanárok, és szaktanárok részére is.

 

Jelentkezés módja:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +3670 591 8999

A kurzus díját a STARWORLD Énekiskola által küldött csekken, vagy a foglalkozás helyszínén, az órákat megelőzően kell egy összegben befizetni.

INFORMÁCIÓT a fentiekben megadott telefonszámon és e-mailben kérhetnek.

 

 


KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!