1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Énekoktatás

PDFNyomtatásE-mail

Hangképzés mesterfokon….!

Ahogyan a szlogenünk is mondja, a hangképzés Nagymestere a Starworld Sztárképző Énekiskola, melynek egyik fő profilja az énekoktatás, azon belül a hangképzés mai, modern és klasszikus válfajának oktatása, valamint a színpadi mozgás és jelenlét oktatása.

Énektanáraink szakmailag magasan kvalifikáltak, a hangképzés különböző módszereit alkalmazzák az énekórákon. Rendszeres, szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a mai modern trendeket követve, az új éneklés technikai ismereteket sajátítják el a nemzetközileg is elismert külföldi mesterektől.

A hangképzés klasszikus fajtája és módszerei egyaránt szerepet kapnak énekiskolánk oktatási tervében. A klasszikus hangképzés alapjaiból kiindulva építjük fel a hozzánk járó énekesek hangképző gyakorlatait is. A hangképző órák alkalmával az énekesek, énekhangjukat finomíthatják, csiszolhatják, szaktanáraink vezetésével.

Brett Manning, és más neves amerikai hangképző tanárok elmélete számunkra is iránymutatók , módszereit hangképzés oktatásunkban alkalmazzunk.

A Starworld –ben folyó professzionális oktatás során a hangképzésben nagy sikereket érünk el viszonylag rövid idő alatt, melyet az énekesek is nagy örömmel tapasztalnak. Oktatásunk alapköveit Arnóczky Noémi Énekmester (Professional Voice Trainer) fektette. A Professional Voice Training minden énekes számára ajánlott, Mesterünk, a megfelelő szintekhez összeállított módszerekkel fejleszti az énekesek hangját. A Professional Voice Training énekoktatási anyag már CD-n is megrendelhető a Starworld Énekiskolában.

Számunkra fontos, hogy a növendékek, énekesek a lehető legrövidebb idő alatt megtanulhassák a hangképzési gyakorlatok során a torok –, és váltott (falzett) hangok tudatos és ösztönös használatát, azok zökkenőmentes, viszonylag észrevehetetlen átváltását, megerősítését, szépítését. Kiváló Énekmesterünk, magasan képzett magánének- és hangképző tanáraink segítségével munkánk nagyon sikeresnek bizonyul a hangképzés és énekoktatás területén, ezt igazolják a hazai és nemzetközi versenyeken elért eredményeink is. Bõvebben a tanórákon….


Kérdések általában…

Miért fárad el nagyon hamar a hangom éneklés közben? Hogyan javíthatom a hangképzési technikámat? Hogyan keletkezik a vibrátó? Nekem miért nincsen?

Hogyan növelhetném a hangterjedelmemet?... Stb…

Ha nem tudod, miért fáradsz el a beéneklések során, vagy mit jelentenek az általánosan használt kifejezések, ha nem vagy biztos a hangodban, szeretnéd fejleszteni énektudásodat, vagy csak egyszerűen jól, szép hangon szeretnél énekelni, GYERE EL HOZZÁNK egy meghallgatásra, vagy konzultációra.

A meghallgatások alkalmával kiderülhetnek a hangképzésbeli problémák, hibák. A régi, helytelen berögződött szokások vagy elképzelések helyes elemzése, kezelése, javítása után az énekesek már egy –két óra után is könnyedebben, hajlékonyabb hangon énekelhetnek. A hangképző gyakorlatok során a hang erősödhet, a hangterjedelem növekedhet, az intonációs problémák megszűnhetnek, a természetes vibrátó is elérhető, valamint az addig fáradsággal járó, erőltetett éneklés fokozatosan megszűnhet. .

A hangképzés az énekesek számára elengedhetetlen a napi tréning, a rendszeres, heti szakmai kontroll. Azonban a kezdő énekeseket óva intjük az órán gyakorolt feladatok szakmai felügyelet nélküli gyakorlásától.

Fordulj profi szaktanárainkhoz, Énekmesterünkhöz, hogy Te is csodálatos hangon, könnyeden énekelhess, sikerélményed lehessen az előadó művészetben, hogy többé ne fájjon az éneklés ….:)


 

Iskolánk vezető tanára, mestere, az eddigi tapasztalatokra építve létrehozta és megjelentette oktató CD-jét és DVD-jét, melyeket  több kötetre osztva, a különböző tudásszintű énekeseknek ajánlja az otthoni gyakorlásokhoz is. Az oktató anyagot iskolánkban is megvásárolhatod, de online is megrendelheted. A CD-k, DVD-k segítségével betekintést nyerhetsz a profi éneklés világába, megtapasztalhatod a hangod változásait, kitágíthatod határaidat.

Iskolánk énekesei már  eredményesen használják oktató CD-inket, DVD-inket. Használata szakemberek felügyelete mellett ajánlott, az oktató anyag használata nem helyettesíti az énekórákat, a személyes szakmai útmutatást.


Infóvonal: +3670 591 8999+3670 591 8999

Iskolánk hívószáma hetfőtől  péntekig 9.00 - 19.00 óra között hívható.


Nálunk a Kicsik sem maradnak ki a jóból. Modern és egyben játékos módszerekkel oktatjuk őket a zenére és igény szerint az idegen nyelvre is. Animátoraink és szakoktatóink által vezetett csoportjaink mindig hangosak az énekléstől és nevetéstől. Csoportjaink korcsoportokra bomlanak. Az oktatás az életkori sajátosságoknak megfelelően van felépítve.

ANGOL - ÉNEK és SPANYOL - ÉNEK csoportjainkban a gyermekek egyszerre ismerkednek az énekléssel, és játékosan, a zenén keresztül tanulják az idegen nyelveket.

ÉNEK - ZENE - TÁNC csoportjainkban közös éneklés és közös tánc várja a Kicsiket, Nagyobbakat.

Foglalkozásaink 60 percesek, rengeteg ismétléssel, hiszen a gyermekek számára nagyon fontos a szerzett tudás elmélyítése is.

Csoportjainkba bármikor bekapcsolódhatnak a gyerekek. INFO: +3670 591 8999.

 

KONCERTEK

Koncertek, klub-koncertek, gála-koncert májusban.

STARWORLD STAGE 2017. május 19-én 18.00 órától a Jazzy Pub-ban (1061. Budapest, Liszt Ferenc Tér 10.) Iskolánk énekesei hangulatos koncerttel várnak minden kedves érdeklődőt. Kíváncsi vagy Te is, hogy néhány hónap alatt milyen tudásra tehetnek szert a Starworldben a kezdő és haladó énekesek? Gyere el, bulizz velünk Te is!

 

NYÁRI ZENETÁBOR!

Zenetábor Kicsiknek! 6 - 10, 10 - 14 éves korosztályból várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni, táncolni, mozogni, rajzolni, kalandozni. Izgalmas programjainkat képzett animátorok vezetik. 5 napos, élményekben gazdag táborozásban lehet része minden gyermeknek. Info: +36705918999, info@enekoktatas.hu

Starworld Elérhetőségek!

Skype - starwolrdenekoktatasStarWorld telefonszám: +36 70 591 8999 Elérhetőségeink, email küldésStarWord YouTube video csatorna

StarWorldStage

Magyarország első online tehetségkutató versenye és zenei live show portálja

Jelentkezz Magyarország első online zenei tehetségkutató versenyére! Lépj fel az élő-show-ban!

Jelentkezés>>

StarWorld Országos Tehetségkutató 2016.

XXL elit pack sztárképző csomag

Online Énekoktatás

Hírek

Énekes Válogatás a Starworld-ben! A Starworld Nagyszabású Showjá-hoz keresünk énekes gyermekeket és felnőtteket, fiúkat - lányokat, egyaránt. Műsor: várhatóan áprilisban. Ha szeretnél szerepelni és énekeltél már nyilvánosság előtt, vagy csak jó hangod van és ügyesen énekelsz, jelentkezz! Meghallgatás: folyamatosan a Starworld-ben. (Budapest)
Info: +3670 591 8999, info@enekoktatas.hu

Starworld Management

A Starworld Management folyamatosan várja énekesek, és hangszeres előadók, produkciók jelentkezését. Regisztrálj nálunk, hogy szerepléshez juthass. Castingok, szereplő-válogatások, televíziós műsorok, lemezfelvételek, koncert produkciók, színházi szerepek, musical szerepek, külföldi és belföldi turnék, reklámfilmek, és egyéb lehetőségek.

Mi valóban odafigyelünk Rád! Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket! Csatlakozz hozzánk, lépj be Te is a Starworld Világába! Folyamatos regisztráció!